Αφγανιστάν Σήμερα - Αφγανιστάν: "Μαίνεται πόλεμος" με τους Ταλιμπάν, σύμφωνα ... - Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης.

Αφγανιστάν Σήμερα - Αφγανιστάν: "Μαίνεται πόλεμος" με τους Ταλιμπάν, σύμφωνα ... - Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης.. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα, πέμπτη, τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλης του αφγανιστάν στη δυτική πλευρά της χώρας, μετέδωσε ανταποκριτής του γαλλικού πρακτορείου, διευκρινίζοντας ότι οι αντάρτες ύψωσαν τη σημαία. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας. Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει. Στρατιωτικά αεροσκάφη που εκκενώνουν διπλωμάτες και πολίτες από το αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων reuters πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης.

Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα. Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν. Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού ... Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού ... from www.pagenews.gr «έχουμε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που φεύγει τώρα καθώς μιλάμε, η. Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα » Ζούσε και εργαζόταν στην ελλάδα. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που οι γυναίκες μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και να δείξουν δημόσια τα μαλλιά και τα πρόσωπά τους». Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα.

Ζούσε και εργαζόταν στην ελλάδα.

Οι κάτοικοι της λάσκαρ γκα στο νότιο αφγανιστάν προσπαθούσαν σήμερα να φύγουν από τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από την αντεπίθεση του αφγανικού στρατού που έχει στόχο να απομακρύνει από την πόλη τους ταλιμπάν, οι. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα, πέμπτη, τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλης του αφγανιστάν στη δυτική πλευρά της χώρας, μετέδωσε ανταποκριτής του γαλλικού πρακτορείου, διευκρινίζοντας ότι οι αντάρτες ύψωσαν τη σημαία. Οι ηνωμένες πολιτείες κάλεσαν σήμερα τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν αμέσως από το αφγανιστάν χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές των εμπορικών πτήσεων, επισημαίνει ειδοποίηση στην ιστοσελίδα της. Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Ο πρωθυπουργός της βρετανίας μπόρις τζόνσον συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής cobra σήμερα για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο. Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα. Πήγε στην χώρα του για να. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σήμερα (15/8) ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας αμπντουλάχ αμπντουλάχ. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν.

Οι κάτοικοι της λάσκαρ γκα στο νότιο αφγανιστάν προσπαθούσαν σήμερα να φύγουν από τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από την αντεπίθεση του αφγανικού στρατού που έχει στόχο να απομακρύνει από την πόλη τους ταλιμπάν, οι. Το αφγανιστάν σήμερα είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας οπίου παγκοσμίως ενώ τα κέρδη που αποφέρει εκτιμάται πως αντιστοιχούν στο 11% την οικονομίας της χώρας. Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Ζούσε και εργαζόταν στην ελλάδα. Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα »

Αφγανιστάν: Ξεκινά σήμερα η τριήμερη εκεχειρία που έχουν ... Αφγανιστάν: Ξεκινά σήμερα η τριήμερη εκεχειρία που έχουν ... from media.real.gr Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Η στιγμή της επίθεσης στο αεροδρόμιο της καμπούλ Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας. Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν. «συμμερίζομαι την ομόφωνη ανησυχία σχετικά με την. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Ο πρωθυπουργός της βρετανίας μπόρις τζόνσον συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής cobra σήμερα για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο στρατός του αφγανιστάν κάλεσε σήμερα τους κατοίκους της λάσκαρ γα, πρωτεύουσας της επαρχίας χελμάντ όπου μαίνονται εδώ και ημέρες μάχες με τους ταλιμπάν, να την εγκαταλείψουν προκειμένου να εξαπολύσει ευρεία επιχείρηση για να εκδιώξει τους αντάρτες.

Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν. Οι κάτοικοι της λάσκαρ γκα στο νότιο αφγανιστάν προσπαθούσαν σήμερα να φύγουν από τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από την αντεπίθεση του αφγανικού στρατού που έχει στόχο να απομακρύνει από την πόλη τους ταλιμπάν, οι. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας. Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα » Στρατιωτικά αεροσκάφη με διπλωμάτες και πολίτες από το αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ρόιτερς πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας. «έχουμε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που φεύγει τώρα καθώς μιλάμε, η. Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα σχετικά με τη διαδικασία εκκένωσης αμερικανών πολιτών από το αφγανιστάν, μία ημέρα αφότου οι. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ 16 αυγούστου 2021 19:06 16 αυγούστου 2021 19:16 agriniotimes επικαιροτητα

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα, πέμπτη, τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλης του αφγανιστάν στη δυτική πλευρά της χώρας, μετέδωσε ανταποκριτής του γαλλικού πρακτορείου, διευκρινίζοντας ότι οι αντάρτες ύψωσαν τη σημαία. Σήμερα προβάλλει η ανάγκη της λαϊκής πάλης ενάντια σε κάθε αντιδραστική και σκοταδιστική δύναμη, αναπόσπαστα δεμένα με την πάλη ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Πήγε στην χώρα του για να. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των.

Χάος κι αβεβαιότητα στο Αφγανιστάν μετά την επικράτηση των ... Χάος κι αβεβαιότητα στο Αφγανιστάν μετά την επικράτηση των ... from kanali6.com.cy Το αφγανιστάν σήμερα είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας οπίου παγκοσμίως ενώ τα κέρδη που αποφέρει εκτιμάται πως αντιστοιχούν στο 11% την οικονομίας της χώρας. Ο στρατός του αφγανιστάν κάλεσε σήμερα τους κατοίκους της λάσκαρ γα, πρωτεύουσας της επαρχίας χελμάντ όπου μαίνονται εδώ και ημέρες μάχες με τους ταλιμπάν, να την εγκαταλείψουν προκειμένου να εξαπολύσει ευρεία επιχείρηση για να εκδιώξει τους αντάρτες. Οι ηνωμένες πολιτείες κάλεσαν σήμερα τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν αμέσως από το αφγανιστάν χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές των εμπορικών πτήσεων, επισημαίνει ειδοποίηση στην ιστοσελίδα της. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Η στιγμή της επίθεσης στο αεροδρόμιο της καμπούλ Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα » Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης.

Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης.

Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα. Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Οι ηνωμένες πολιτείες κάλεσαν σήμερα τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν αμέσως από το αφγανιστάν χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές των εμπορικών πτήσεων, επισημαίνει ειδοποίηση στην ιστοσελίδα της. Ζούσε και εργαζόταν στην ελλάδα. Ο πρώην πρόεδρος του αφγανιστάν εγκατέλειψε τη χώρα. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Πήγε στην χώρα του για να. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ 16 αυγούστου 2021 19:06 16 αυγούστου 2021 19:16 agriniotimes επικαιροτητα Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν.

Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει. Αφγανιστάν: 68 νεκροί από επίθεση καμικάζι | Insider Source: www.insider.gr

Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας. Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ.

Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. ΗΠΑ: Διάγγελμα του προέδρου Μπάιντεν για το Αφγανιστάν ... Source: www.flash.gr

Το αφγανιστάν σήμερα είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας οπίου παγκοσμίως ενώ τα κέρδη που αποφέρει εκτιμάται πως αντιστοιχούν στο 11% την οικονομίας της χώρας. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. «έχουμε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που φεύγει τώρα καθώς μιλάμε, η. Δήλωσαν σήμερα δύο αξιωματούχοι των ηπα στο reuters.

Στρατιωτικά αεροσκάφη με διπλωμάτες και πολίτες από το αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ρόιτερς πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας. Αφγανιστάν -Καμπούλ: Ματαιώθηκαν εμπορικές πτήσεις χάους ... Source: www.skai.gr

Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σήμερα (15/8) ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας αμπντουλάχ αμπντουλάχ. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. «συμμερίζομαι την ομόφωνη ανησυχία σχετικά με την. Πρόσθεσε ότι εμείς δεν θα κλείσουμε την πόρτα στην πολιτική πορεία. Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα.

Πήγε στην χώρα του για να. Τουρκία: Η Άγκυρα επαναπατρίζει 300 και πλέον πολίτες της ... Source: indicator.gr

Ο πρωθυπουργός της βρετανίας μπόρις τζόνσον συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής cobra σήμερα για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας. Πρόσθεσε ότι εμείς δεν θα κλείσουμε την πόρτα στην πολιτική πορεία. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των.

Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν. Μακρόν: «Το Αφγανιστάν δεν πρέπει να γίνει ο Source: www.documentonews.gr

Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σήμερα (15/8) ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας αμπντουλάχ αμπντουλάχ. Η κυβέρνηση της αυστραλίας επιβεβαίωσε σήμερα τον τερματισμό της 20χρονης στρατιωτικής της δέσμευσης στο αφγανιστάν, διευκρινίζοντας ότι η απόσυρση των. Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει. Το αφγανιστάν σήμερα είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας οπίου παγκοσμίως ενώ τα κέρδη που αποφέρει εκτιμάται πως αντιστοιχούν στο 11% την οικονομίας της χώρας. Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης.

Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν. Αφγανιστάν: 3.500 άμαχοι νεκροί στον πόλεμο το 2019 ... Source: www.tovima.gr

Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι ηνωμένες πολιτείες κάλεσαν σήμερα τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν αμέσως από το αφγανιστάν χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές των εμπορικών πτήσεων, επισημαίνει ειδοποίηση στην ιστοσελίδα της. Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν. Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης. Ζούσε και εργαζόταν στην ελλάδα.

Ο πρώην πρόεδρος του αφγανιστάν εγκατέλειψε τη χώρα. Χάος κι αβεβαιότητα στο Αφγανιστάν μετά την επικράτηση των ... Source: kanali6.com.cy

Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει. «έχουμε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που φεύγει τώρα καθώς μιλάμε, η. «συμμερίζομαι την ομόφωνη ανησυχία σχετικά με την. Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα » Ο πρώην πρόεδρος του αφγανιστάν εγκατέλειψε τη χώρα.

Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει στον λευκό οίκο σήμερα δευτέρα προκειμένου να απευθύνει διάγγελμα σχετικά με τη διαδικασία εκκένωσης αμερικανών πολιτών από το αφγανιστάν, μία ημέρα αφότου οι. EL - Αφγανιστάν: Η αρχή μιας ιστορικής εκεχειρίας Source: www.el.gr

Σήμερα προβάλλει η ανάγκη της λαϊκής πάλης ενάντια σε κάθε αντιδραστική και σκοταδιστική δύναμη, αναπόσπαστα δεμένα με την πάλη ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα Ο στρατός του αφγανιστάν κάλεσε σήμερα τους κατοίκους της λάσκαρ γα, πρωτεύουσας της επαρχίας χελμάντ όπου μαίνονται εδώ και ημέρες μάχες με τους ταλιμπάν, να την εγκαταλείψουν προκειμένου να εξαπολύσει ευρεία επιχείρηση για να εκδιώξει τους αντάρτες. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σήμερα (15/8) ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας αμπντουλάχ αμπντουλάχ. Την κατάσταση αξιολογούν σήμερα οι ευρωπαίοι access_time 41 λεπτά πριν να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αντιμετώπισης της κρίσης στο αφγανιστάν ζητά. Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης.

Σήμερα προβάλλει η ανάγκη της λαϊκής πάλης ενάντια σε κάθε αντιδραστική και σκοταδιστική δύναμη, αναπόσπαστα δεμένα με την πάλη ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα Αφγανιστάν: Αιματηρές συγκρούσεις στρατού και Ταλιμπάν με ... Source: voicenews.gr

Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν σήμερα στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας. Ο στρατός του αφγανιστάν κάλεσε σήμερα τους κατοίκους της λάσκαρ γα, πρωτεύουσας της επαρχίας χελμάντ όπου μαίνονται εδώ και ημέρες μάχες με τους ταλιμπάν, να την εγκαταλείψουν προκειμένου να εξαπολύσει ευρεία επιχείρηση για να εκδιώξει τους αντάρτες. Ζούσε και εργαζόταν στην ελλάδα. Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Πρόσθεσε ότι εμείς δεν θα κλείσουμε την πόρτα στην πολιτική πορεία.

Πήγε στην χώρα του για να. Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον συγκαλεί εκτάκτως συνάντηση ... Source: www.insider.gr

Την κατάσταση αξιολογούν σήμερα οι ευρωπαίοι access_time 41 λεπτά πριν να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αντιμετώπισης της κρίσης στο αφγανιστάν ζητά.

Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Αφγανιστάν: Οκτώ παιδιά νεκρά από έκρηξη βόμβας σε δρόμο ... Source: www.thepaper.gr

Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα »

Δήλωσαν σήμερα δύο αξιωματούχοι των ηπα στο reuters. Χάος στο Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν το προεδρικό ... Source: img-s-msn-com.akamaized.net

Ο πρώην πρόεδρος του αφγανιστάν εγκατέλειψε τη χώρα.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα, πέμπτη, τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλης του αφγανιστάν στη δυτική πλευρά της χώρας, μετέδωσε ανταποκριτής του γαλλικού πρακτορείου, διευκρινίζοντας ότι οι αντάρτες ύψωσαν τη σημαία. Οσάμα Μπιν Λάντεν«Η Γαλλία θα πληρώσει ακριβά την πολιτική ... Source: www.tovima.gr

Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα.

Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει. Αφγανιστάν: Επίθεση ενόπλων σε πανεπιστήμιο στην Καμπούλ ... Source: greekreporting.gr

Οι ηνωμένες πολιτείες κάλεσαν σήμερα τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν αμέσως από το αφγανιστάν χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες επιλογές των εμπορικών πτήσεων, επισημαίνει ειδοποίηση στην ιστοσελίδα της.

Ο σαΐφ σουλτάν είναι πρόσφυγας από το αφγανιστάν. Αφγανιστάν: Ολο και πιο πίσω στα δικαιώματα των γυναικών ... Source: www.tovima.gr

Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα.

Ο στρατός του αφγανιστάν κάλεσε σήμερα τους κατοίκους της λάσκαρ γα, πρωτεύουσας της επαρχίας χελμάντ όπου μαίνονται εδώ και ημέρες μάχες με τους ταλιμπάν, να την εγκαταλείψουν προκειμένου να εξαπολύσει ευρεία επιχείρηση για να εκδιώξει τους αντάρτες. Αφγανιστάν : Αποχώρησαν οι δυνάμεις των ΗΠΑ μετά από 20 ... Source: www.tovima.gr

Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που οι γυναίκες μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και να δείξουν δημόσια τα μαλλιά και τα πρόσωπά τους». Αφγανιστάν: Σήμερα προβάλλει η ανάγκη της λαϊκής πάλης ... Source: www.alt.gr

«συμμερίζομαι την ομόφωνη ανησυχία σχετικά με την.

Ο στρατός του αφγανιστάν κάλεσε σήμερα τους κατοίκους της λάσκαρ γα, πρωτεύουσας της επαρχίας χελμάντ όπου μαίνονται εδώ και ημέρες μάχες με τους ταλιμπάν, να την εγκαταλείψουν προκειμένου να εξαπολύσει ευρεία επιχείρηση για να εκδιώξει τους αντάρτες. Στο Αφγανιστάν, σήμερα, ο πρόεδρος του Ιράν, μετά από ... Source: www.tovima.gr

Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει.

Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Αφγανιστάν : Η κυβέρνηση προβαίνει σήμερα στην ... Source: www.in.gr

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που οι γυναίκες μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και να δείξουν δημόσια τα μαλλιά και τα πρόσωπά τους».

Στρατιωτικά αεροσκάφη που εκκενώνουν διπλωμάτες και πολίτες από το αφγανιστάν άρχισαν να απογειώνονται σήμερα το πρωί, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων reuters πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας δυτικής χώρας. Σήμερα η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για ... Source: www.grtimes.gr

Την κατάσταση αξιολογούν σήμερα οι ευρωπαίοι access_time 41 λεπτά πριν να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αντιμετώπισης της κρίσης στο αφγανιστάν ζητά.

Ο πρώην πρόεδρος του αφγανιστάν εγκατέλειψε τη χώρα. Αφγανιστάν: Λόγια Ζίργκα με τη συμμετοχή χιλιάδων ... Source: www.tovima.gr

Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα.

Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα. Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού ... Source: indicator.gr

Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει.

Πήγε στην χώρα του για να. Αφγανιστάν: Ξεκινά σήμερα η τριήμερη εκεχειρία που έχουν ... Source: media.real.gr

Δήλωσαν σήμερα δύο αξιωματούχοι των ηπα στο reuters.

Ο πάπας φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την «ανησυχία» του σε σχέση με την κατάσταση στο αφγανιστάν και απηύθυνε έκκληση για «διάλογο» με στόχο την επίλυση της κρίσης. Κατάρ : ΗΠΑ και Ταλιμπάν εκ νέου στο τραπέζι των ... Source: www.in.gr

«έχουμε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που φεύγει τώρα καθώς μιλάμε, η.

Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Υπουργός Άμυνας Αφγανιστάν: Μαίνεται πόλεμος με τους ... Source: cdn.cnngreece.gr

Δήλωσαν σήμερα δύο αξιωματούχοι των ηπα στο reuters.

Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Αφγανιστάν: Επίθεση αυτοκτονίας των Ταλιμπάν - 3 νεκροί ... Source: www.tovima.gr

Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει.

Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα. Αφγανιστάν: Δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση, δηλώνουν ... Source: indicator.gr

Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ.

Απεσταλμένοι από τις ηνωμένες πολιτείες, την κίνα και άλλα κράτη κάλεσαν σήμερα να επιταχυνθεί η ειρηνευτική διαδικασία για το αφγανιστάν ως ένα. Επίσκεψη Ερντογάν σήμερα στο Αφγανιστάν |thetoc.gr Source: www.thetoc.gr

Οι κάτοικοι της λάσκαρ γκα στο νότιο αφγανιστάν προσπαθούσαν σήμερα να φύγουν από τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από την αντεπίθεση του αφγανικού στρατού που έχει στόχο να απομακρύνει από την πόλη τους ταλιμπάν, οι.

Διάγγελμα του προέδρου μπάιντεν για το αφγανιστάν σήμερα το βράδυ. Αφγανιστάν: Ξεκινά σήμερα η τριήμερη εκεχειρία που έχουν ... Source: media.real.gr

Περίπου 200 αφγανοί αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα μια νέα ζωή στις ηπα καθώς ξεκίνησε η αερογέφυρα για διερμηνείς και άλλους εργαζομένους που κινδυνεύουν με αντίποινα από τους ταλιμπάν επειδή εργάστηκαν για την αμερικανική κυβέρνηση κατά τον 20ετή π περισσότερα »

Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Αφγανιστάν: Κατέλαβαν την Καμπούλ οι Ταλιμπάν ... Source: indicator.gr

Ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν θα επιστρέψει.

Μια μέρα μετά την 19η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, στην ντόχα του κατάρ ξεκινούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αφγανικής κυβέρνησης και των ταλιμπάν με τον στόχο να δοθεί ένα τέλος σε ένα πόλεμο διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών που έχει. Αφγανιστάν: Αιματηρές συγκρούσεις στρατού και Ταλιμπάν με ... Source: voicenews.gr

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα, πέμπτη, τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλης του αφγανιστάν στη δυτική πλευρά της χώρας, μετέδωσε ανταποκριτής του γαλλικού πρακτορείου, διευκρινίζοντας ότι οι αντάρτες ύψωσαν τη σημαία.

Οι κάτοικοι της λάσκαρ γκα στο νότιο αφγανιστάν προσπαθούσαν σήμερα να φύγουν από τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από την αντεπίθεση του αφγανικού στρατού που έχει στόχο να απομακρύνει από την πόλη τους ταλιμπάν, οι. Αφγανιστάν: 3.500 άμαχοι νεκροί στον πόλεμο το 2019 ... Source: www.tovima.gr

Διάγγελμα μπάιντεν για αφγανιστάν σήμερα το βράδυ.

Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. ΥΠΑΜ Αφγανιστάν: Source: www.defence-point.gr

Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σήμερα (15/8) ο πρώην αντιπρόεδρος της χώρας αμπντουλάχ αμπντουλάχ.

Ο πρωθυπουργός της βρετανίας μπόρις τζόνσον συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής cobra σήμερα για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο. Αφγανιστάν: Αρχισε και επίσημα η αποχώρηση των Αμερικανών Source: www.naftemporiki.gr

Σήμερα προβάλλει η ανάγκη της λαϊκής πάλης ενάντια σε κάθε αντιδραστική και σκοταδιστική δύναμη, αναπόσπαστα δεμένα με την πάλη ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα